Interieuradvies

Jannetta van der Ziel is helemaal in haar element wanneer zij u thuis of in uw bedrijf bezoekt voor een persoonlijk interieuradvies. Zij kan met enkele nieuwe elementen in de juiste kleur of stijl een harmonieus geheel van maken van de woonkamer. Of ze legt verbinding tussen verschillende ruimtes en stijlen. Ook voor een totale make-over kunt u haar inschakelen. Daarbij kan het hele pakket worden geleverd: van behang tot verf tot stoffering, van meubelen tot decoraties en verlichting. Zo nodig schakelt Jannetta gerenommeerde professionals in als het gaat om keuken, badkamer, kantoor of tuin. Jannetta heeft ervaring in de styling van alle ruimtes in huis én bedrijf.

Styling aan huis
Jannetta laadt de bezorgauto vol met accessoires en verlichting en binnen de kortst mogelijke tijd is uw huis omgetoverd. Wat niet goed is gaat weer mee terug en wat naar wens is kan gelijk blijven staan! Het doel waar Jannetta naar streeft is dat uw interieur klopt bij uw persoonlijke leefstijl.

Wilt u graag advies bij het inrichten van uw woning? Hier kunt u telefonisch of via de mail een afspraak voor maken. Verder kunt u vrijblijvend langs komen in de winkel.

Hieronder diverse projecten die we hebben afgerond: