Inspiratielab 82
 

In het achterste deel van de winkel zit het InspiratieLab 82: een waar interieurlaboratorium. Hier kunt u zelf experimenteren met kleur, behang, verf, vloerbedekking, stoffen, lampen, kussens, enzovoorts. Daar is volop de ruimte voor en de materialen zijn voorhanden. Jannetta of een gevorderde stagiaire ondersteunen u daarbij. Ook worden in het InspiratieLab 82 creatieve clinics georganiseerd en interieuradviezen op maat gegeven.

 
aanmelden.jpg    
 
Creatieve clinics
Actief en inspirerend zijn de creatieve clinics. Een paar uur begeeft u zich helemaal in de wereld van kleuren en materialen onder leiding van een interieuradviseur of een andere specialist. Dat is een heel bijzondere ervaring. De thema's van de clinics zijn altijd interieur-gerelateerd en kosteloos. U wordt verwelkomd met een hapje/drankje en gaat daarna lekker aan de slag. Een leuke activiteit om samen met een vriend(in) te doen, waar u na afloop ook nog wat aan overhoudt!
 
Gratis interieuradvies
Eén van de clinics die regelmatig gegeven wordt in het InspiratieLab 82 is het gratis interieuradvies op maat. Komt u er niet helemaal uit met de inrichting van uw huis? Dan adviseren wij u graag! Neem tijdens het advies foto's en plattegronden mee van de huidige situatie en knipsels uit tijdschriften om aan te geven wat u mooi vindt. Op deze manier krijgen wij een goed beeld van uw wensen. Wij staan klaar in ons InspiratieLab 82 met een lekker kopje koffie of thee en veel nuttige informatie. Meld u hier aan voor een uur gratis advies!
 
Programma clinics
Op dit moment zijn de ontwikkelingen van de clinics in volle gang. U kunt de website in de gaten blijven houden voor het volledige programma, maar u kunt ook aangeven dat u op de hoogte gehouden wilt worden. Dan ontvangt u gelijk het laatste nieuws betreft de clinics in uw mailbox.