Programma Inspiratielab

***

Gratis interieuradvies!

Komt u er niet helemaal uit met de inrichting van uw huis? Welke sfeer wil ik creeeren? En wat voor soort meubelen passen hierbij? En wat te doen met de verlichting? Wij geven graag antwoord op al uw vragen! Wij zullen u adviseren in hoe u het beste gebruik van uw ruimte kunt maken, een gezellige sfeer creeeren en u helpen om uw eigen woonstijl te ontdekken.?

***

Activiteit: Lampenkappasdag?
Elke woensdag is het bij ons lampenkappasdag. Heeft u nog een oude, rare, gekke of juist nieuwe poot waar u geen raad mee weet? Dan is dit wat voor u! Neem deze poot mee en wij bieden u een zeer uitgebreide collectie om te passen. Maak een creatie van oud en nieuw, geeft weer een fris tintje aan uw poot of cre?er een echte eyecatcher voor in uw interieur. We hebben meer dan 400 stoffen en kunnen lampenkappen leveren in iedere gewenste maat. Ook kunnen we van uw eigen stof lampenkappen maken.

Lampenkappasdag is een inloopdag. Maak uw interieur helemaal af en vraag een advies aan onze medewerkers.?
U bent van harte welkom iedere woensdag vanaf 13:30 uur.


***

Pak je vaas?
U kent het wel, u komt op zolder en u ziet die oude vaas die u ooit gekregen heeft, een nieuwe vaas die u nog nooit gebruikt heeft of een gekke, rare vaas waar u geen raad mee weet. Het liefst zou u hem willen weggooien. Niet doen, want wij bieden uw vaas een nieuw leven! We hebben een compleet nieuwe collectie najaarsbloemen binnen. Cre?er de meest verrassende combinaties en laat u verbazen over wat een bloemstuk met de sfeer in uw interieur kan doen.
U bent elke donderdagmiddag welkom in ons inspiratielab. De koffie of thee?staat klaar!?

________________________________________________________________________

?